Belangrijk nieuws inzake shows maart 2020!

 5 / 5 based on 1  review

Belangrijk nieuws inzake shows maart 2020!

Om verspreiding van het Coronavirus in te dammen heeft de Nederlandse overheid gisteren besloten dat evenementen met meer dan 100 bezoekers t/m 31 maart worden afgelast. Dit betekent helaas dat wij onze shows van aanstaande zondag in Westerbork, 19 maart in Barneveld, 20 maart in Stadskanaal, 21 maart in Haaksbergen en 27 maart in Oostburg moeten annuleren. Gelukkig hebben we voor Westerbork, Stadskanaal en Oostburg al een nieuwe datum kunnen regelen. Voor de overige 2 zijn we, samen met de betreffende theaters nog druk op zoek naar een oplossing. Daarover horen jullie meer zodra er wat bekend is.

Je kaartjes blijven geldig voor de nieuwe shows en je wordt vanuit de theaters geïnformeerd. Voor vragen over Westerbork kun je contact met ons opnemen: contactgegevens kun je vinden op onze website: www.rapalje.com.

Nieuwe data:

Westerbork: 4 oktober 2020
Barneveld: nnb
Stadskanaal: 30 april 2020
Haaksbergen: nnb
Oostburg: 25 april 2020

We hopen jullie allemaal op deze nieuwe data te zien, zodat we samen een mooi feestje kunnen bouwen! Voor Stadskanaal en Oostburg zijn er nog tickets verkrijgbaar.

Be easy and Corona-free!

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

5

In 2015 'ontdekte' ik bij toeval het nummer Wild Rover van de band en was meteen fan van dit heerlijke stelletje ongeregeld, net zo als Schotland en Ierland mijn favoriete plekken zijn. Een jaar later waren we zelf druk bezig met een stripbeurs in Rijswijk en zag ik dat jullie een weekend later op zou treden en ik had helaas andere verplichtingen. Maar er zou vast nog wel een andere gelegenheid komen. Ondertussen stond jullie muziek regelmatig op mijn afspeellijstjes. Het bleef iedere keer bij voornemens om naar een optreden te gaan en zo werd het 2020. Wéér Rijswijk, maar dit keer was ik er wel bij. Ontzettend van genoten van de muziek waarmee ik al zo lang zo vertrouwd was en dat kon ik Dieb nu eindelijk vertellen na de eerste set. Fantastisch om de nummers nu eens live te horen en mee te kunnen brullen, echt een feestje dat ik na een behoorlijk heftig jaar dat net achter me lag, extra kon gebruiken. Natuurlijk moest ik de DVD en de laatste cd hebben (William, the Skye boat song is hartverscheurend mooi) De tweede set had helaas wat technische problemen en terwijl Maceál een onwillig computer aan het resetten was, speelden William en David en nummer dat iets langer was dan de oorspronkelijke versie. Toen de problemen verhopen waren volgden nog een aantal klassieker en nummer van de nieuwe cd. Als het ouderwets vinyl was geweest waren ze nu inmiddels al grijsgedraaid.

Ik had graag naar Barneveld gewild, want ik heb definitief last van het Rapaljevirus, maar helaas het andere virus bleek sterker. Dus afgelopen zondag naar de livestream vanuit Groningen gekeken en weer enorm van jullie genoten. Dieb, William David en Maceál, ontzettend bedankt voor al die fantastische muziek.

Share